Tel.: +36-70-3373095

 

Kínai masszázs - Kelenföld

 

A kínai akupresszúrás „száraz” masszázs (Tui Na) egy különleges masszázs-forma.

Az izmok átgyúrása a hagyományos nyugati masszázsokhoz hasonlóan itt is megtörténik, de emellett a testben futó energia-vezetékek (meridiánok) dörzsölés általi serkentésével, és az azokon található akupresszúrás pontok kezelésével hosszútávú hatás fejthető ki, vagyis a vendég még órákkal később, vagy akár másnap is érezheti a kezelés frissítő hatását.

A Tui Na kínai masszázs nemcsak a mozgató rendszerre hat, hanem a létfontosságú belső szervek egészségét is támogatja. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett, kiváló prevenciós eljárás.

 

 

Személyi edzés

 

A Warrior Boot Camp (WBC) egy funkcionális fitness-edzésforma, harci elemekkel kiegészítve. Az edzés a mindennapokban használt izomzat, valamint a keringési rendszer megerősítését célozza meg, mindemellett segíti a felhalmozott negatív stressz levezetését. Napjainkban a stressz okozta betegségek az élvonalban helyezkednek el az emberiséget sújtó betegségek között. Ennek fő oka, hogy az alapjában nem veszélyes stressz nem kerül levezetésre, és a szervezetben való felhalmozódása kikezdi az immunrendszert.

Ezeket az edzéseket biztonságos körülmények között, a fokozatosság elvének szigorú betartása mellett végezzük, és többféle csomagból lehet választani, amelyek szabadon variálhatóak.

 

Futóedzés tervezés

 

A futóedzés tervezés egy 95%-ban online szolgáltatás, ahol a vendég hetente személyre szabott edzéstervet kap.

 

Kinek javaslom ezt a szolgáltatást?

A „Bemutatkozás” oldalon olvasható néhány eredményem. Mivel véleményem szerint az edzéstervezésnél nemcsak a tanultak, hanem a saját tapasztalat is nagyon fontos, ezért akik jóval eredményesebben futnak nálam, ők inkább az elit futók edzőit keressék fel. :)

Kínai masszázs


Személyi edzés


Futóedzés tervezés


Árak


Bemutatkozás


Zen Power Sportcentrum


Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült